مشاهده همه 8 نتیجه

روغن آرگان چیست

روغن آرگان، از هسته میوه درختی به همین نام استخراج می شود که علاوه بر مصارف دارویی، مصرف غذایی نیز دارد. این درخت، از گیاهان بومی ناحیه سوس در مراکش است که سابق بر این با نام “زیت الهرجان” شناخته می شد اما حالا آن را با نام روغن آرگان می شناسیم، که یک ماده آنتی اکسیدان کاملاً طبیعی است. این محصول سرشار از اسیدهای چرب مفید بوده و با افزایش اکسیژن رسانی به سلول ها های بدن، تاثیر شگرفی روی آن ها دارد. ارزش این محصول به گونه ای است که حتی برخی آن را با نام “طلای مایع” معرفی می کنند.

 

درخت آرگان

درخت آرگان

 

ترکیبات اصلی این ماده راا تا حدود 99 درصد، تری گلیسریدهایی مثل اولئیک و لینوئیک تشکیل داده و درصد کم باقی مانده، شامل ویتامین های E، کاروتنوئید ها و … است که هریک می توانند بر سلامت پوست و مو اثر بگذارند. شما می توانید نه تنها روغن آرگان را به صورت خالص تهیه کرده و از آن به شکل مستقیم روی پوست و موی خود استفاده کنید، بلکه بسیاری از سازندگان لوازم آرایشی و بهداشتی نیز از ماده مفید و ارزشمند در ترکیبات محصولات خود استفاده می کنند و شما می توانید این محصولات را خریداری کنید.

 

دانه های درخت آرگان

دانه های آرگان

 

فعالیت آنتی اکسیدانی موجود در آرگان به محافظت از پوست در برابر آسیب رادیکال های آزاد ناشی از اشعه خورشید و UV کمک می کند. این روغن پر خاصیت را بیشتر به عنوان یک مرطوب کننده ی کم چرب می شناسیم و اغلب در لوسیون ها، صابون ها و نرم کننده های مو یافت می شود. برای درک بهتر از خواص فوق العاده روغن آرگان روی مو، در ادامه با ما در بانه گالری همراه باشید.

 

روغن ارگان اصل

روغن ارگان اصل

 

خرید روغن آرگان

همانطور که گفته شد، در اصل این محصول در هر کشوری قابل به دسترسی نیست. به همین منظور بسیاری از برند های سازنده لوازم ارایشی و بهداشتی از آن در محصولات خود استفاده کرده ویا به صورت مستقیم و خالص به مشتریان خود عرضه می کنند. ما در فروشگاه اینترنتی بانه گالری، انواع مختلف روغن آرگان خالص و اصل را با قیمت مناسب بری شما عزیزان موجود کرده ایم، که بسیار به راحتی قابل خرید می باشند.